Щорічний благодійний вечір Фонду Еліни Світоліної

Київ на один день перетвориться на світову столицю шанувальників великого тенісу.

26 листопада у фешенебельному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться благодійний вечір Еліни Світоліної, на якому зберуться знаменитості та гості з усього світу.

Цього вечора на гостей чекає насичена програма — вітальний коктейль, виступ Еліни Світоліної та її друга, олімпійського чемпіона Жана Беленюка, музичний перформанс від спеціального гостя, вишукана гала-вечеря, благодійний аукціон з унікальними лотами та соло на  скрипці від справжнього віртуоза Василя Попадюка.

З молотка підуть «враження» та знакові спортивні «коштовності» — ігрова ракетка Еліни Світоліної із  Токіо-2020, де вона виборола першу олімпійську медаль в історії великого тенісу України; ігрова футболка легендарного Новака Джоковича, яку із спеціальними побажаннями він передав до Фонду Еліни Світоліної в Україні; приватна дегустація ексклюзивних вин Moët Hennessy від LVMH Foundation в унікальному L’Appartement Private у Парижі; запрошення на закриту вечірку Christian Dior у компанії Еліни з подальшим відвідуванням турніру Великого Шолому Roland Garros та інші ексклюзивні лоти.

Анонсований захід є частиною благодійної програми, покликаної звернути увагу суспільства, бізнеса, партнерів та меценатів на дитячий спорт і показати можливості для його розвитку. Усі кошти, зібрані Фондом Еліни Світоліної під час благодійного вечора, підуть на створення першої в Україні Дитячої міжнародної академії тенісу.

Благодійний внесок до Фонду Еліни Світолиної становить 1 000 USD

Для додаткової інформації, бронювання столів та спонсорських пропозицій просимо звертатися за номерами ​

+38 067 236 50 30,  +38 067 799 03 83

Або заповніть форму зворотнього зв’язоку

Ми не передаємо вашу контактну інформацію 3-тім особам.

Еліна Світоліна відкриває власний благодійний фонд в Україні і буде підтримувати молодих тенісистів

Перша ракетка України і топ гравець світового рейтингу WTA Еліна Світоліна запускає нову ініціативу, покликану допомагати молодим спортивним талантам досягати висот у тенісі – благодійний фонд Elina Svitolina Foundation.

Метою організації і її засновниці стане розвиток спорту і тенісу в Україні, підтримка і допомога талановитим дітям.

«Я переконана, що талановитої молоді потрібно надавати всебічне сприяння. Теніс дав мені дуже багато – і тепер моя черга допомагати, ділитися власним досвідом і знаннями, а також надати нові можливості для тих, хто тільки починає свій шлях. Моя мета – відкрити двері великого спорту дітям в рідній Україні, а можливо, і запалити нові українські зірки на світовій спортивній арені. Теніс навчить їх самодисципліні та необхідності працювати над собою з повною віддачею кожен день. Ці навички цінні не тільки на корті, але і в житті », – каже Еліна Світоліна.

Фонд Еліни Світоліної надаватиме стипендії на розвиток молодих талантів, навчання грі в теніс і участь в міжнародних турнірах, займатися організацією спортивних таборів та інших освітніх програм, розвивати спортивну інфраструктуру, в тому числі в планах Фонду відкриття тенісних кортів в різних областях України.


Еліна Світоліна – перша ракетка України, яка встановила безліч національних рекордів. Здобула перемогу в 13 одиночних турнірах WTA (Women’s Tennis Association), в тому числі WTA Finals 2018. Третя ракетка світу в професійному світовому рейтингу WTA (2019, 2018), півфіналістка турнірів Великого шолома (Wimbledon 2019 і US Open 2019). Підтвердила звання найсильнішої тенісистки України та однієї з найсильніших спортсменок світу в цьому виді спорту.